Thursday, April 19, 2012

ERA BARU RESTORAN DAN DAPUR MODEN

                                                                           ........SALAM......
kepada semua pengusaha dan  bakal pengusaha restoran..selamat berkenalan saya chef rizst dari chef team yg lebih dikenali dgn nama chefrizstoncall disini saya mengambil kesempatan ,  untuk memperkenalkan lagi tugas kerja kami yg sebenar..saya perunding makanan dan minuman sekali gus merangkap perunding restoran dan dapur moden.. kami menyediakan khidmat nasihat untuk pengaturan dan penyusunan restoran dan dapur moden anda...selain itu kami juga ada menunjuk ajar cara memasak makanan istimewa secara personal ditempat anda...sebagai salah seorang pengusaha restoran anda wajib untuk mengetahui cara dan teknik sebenar bagaimana untuk menguruskan sesebuah restoran dan dapur moden...kami menyediakan beberapa modul  untuk kegunaan pengusaha ketika kami sedang mengajar ditempat anda..ianya merangkumi tentang pengiraan untuk rugi..kebersihan..susun atur..konsep..jenis menu makanan beserta S.O.P. latihan layanan..latihan masakan..dan sistem pemasaran baru...


























.........PASTIKAN ANDA BERSAMA KAMI UNTUK KEPUASAN MAKSIMA...........

No comments:

Post a Comment